Bakan Akar’dan şehit ailelerine ziyaret

Bakan Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Bitlis’te kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan askerlerin Ankara’daki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Akar’dan şehit ailelerine ziyaret

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Bitlis’te kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan askerlerin Ankara’daki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak, Şehit 8’inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın ailesini ziyaret eden Bakan Akar ve komutanlar, şehit eşi Ziynet Erbaş ile oğlu Yiğitalp Erbaş’a taziye dileklerini iletti.

Akar ve beraberindekiler, daha sonra Albay Şentürk Aydınyer’in Eryaman’daki, Yüzbaşı Gökhan Uysal’ın Sincan’daki ve Yüzbaşı Salih Sarıoğlu’nun Dikmen’deki baba ocağını ziyaret etti.

Ailelere başsağlığı ve sabır dileklerini ileten Bakan Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin personeli, gazileri ve şehit aileleriyle büyük bir aile olduğunu vurguladı, şehitlerin anılarının yaşatılacağını ifade etti.

Bakan Akar’a ziyaretlerde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal eşlik etti.